Оттегляне на подкрепата за Израел би коствало много на САЩ

...
Оттегляне на подкрепата за Израел би коствало много на САЩ
Коментари Харесай

Доц. Искрен Иванов: Вероятно Тръмп ще е новият стар президент на САЩ

Оттегляне на поддръжката за Израел би коствало доста на Съединени американски щати както във връзка с престижа в интернационален проект, по този начин и във връзка с въздействието в Близкия изток. Това е прекомерно огромна цена, която американците няма да се наемат да платят тъкмо в този миг.

Тази позиция изрази в изявление за БНР доцент Искрен Иванов от Софийския университет " Св. Климент Охридски ". За Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и тази война е въпрос на политическо оцеляване, добави той.

" Не мисля, че Америка непосредствено ще отдръпна поддръжката си за Израел, само че по-решително ще сложи въпроса за основаване на палестинска страна. "

" Русия не работи сама в космоса. Няма нито парите, нито ресурсите да сътвори такива технологии. Трябва да се наблюдава коя е страната, която я доставя с сходни технологии. Надпреварата сред Съединени американски щати и Русия се придвижва в космоса – нещо, познато от времето на Студената война. В един миг сходно оръжие може да заплаши американския нуклеарен чадър над Европа, " разясни доцент Иванов по отношение на опасенията за новите галактически технологии на Москва.

Искрен Иванов чака усилване на двустранните съглашения сред европейските страни и Украйна.

" Докато няма отблокиране на помощта за Украйна, Съединени американски щати няма да се ангажират с обещания към Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. Крайното републиканско тръмпистко крило към момента блокира тази помощ ", разяснява доцент Иванов преди започващата през днешния ден интернационална Мюнхенска конференция по сигурността.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския има по-големи шансове да завоюва президентските избори в Съединени американски щати при конфликт с Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, посочи доцент Искрен Иванов. По думите му  " доста евентуално е той да е новият остарял американски президент ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР