Отстраняването на Кирил Петков от премиерския пост е решено. Четирима

...
Отстраняването на Кирил Петков от премиерския пост е решено. Четирима
Коментари Харесай

Трус в парламента! Махат Кирил Петков – четирима загряват по тъча за нов премиер на коалицията

Отстраняването на Кирил Петков от премиерския пост е решено. Четирима загряват по тъча за идващ министър-председател на четворната ръководеща коалиция. Двама са от Политическа партия, един е зад кулисите на въдворяването на харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев. А един е компромисен вид, с който краткотрайно да бъде умиротворен един от родителите им във властта и сегашен техен пикантен критик-Румен Радев.

Това научи ПИК от чудесно осведомени източници от държавните среди.

Вариантите за идващ министър-председател на същата настройка от партии са:

1. сегашният вицепремиер и финансов министър и съдружник на Петков, с който превзеха властта, Асен Василев ;

2. днешният министър на образованието и техен приятел от тъй наречените „Харвардски курсове“ в СУ „Св. Климент Охридски“ Николай Дянков ;

3. подмолният орисник на Петков и Василев в завземането на властта у нас, някогашен зам.-министър на стопанската система в първото държавно управление на Бойко Борисов и консултант на президента Росен Плевнелиев, също ученик на Харвард – Евгени Ангелов ;

4. сегашният боен министър Драгомир Заков като компромисният вид, с който най-малко краткотрайно да бъде обуздан Румен Радев.

Асен Василев и Николай Денков са прям артикул на соросоидните кръгове в България. Както и гравитиращият към тях Евгени Ангелов, за който се твърди, че се връща от Англия у нас за да поеме държавното управление на Петков и Василев на ръчно ръководство.

Причината за отстраняването на Петков е стремглаво и невиждано сриващият се рейтинг на държавното управление единствено 5 месеца, откогато ръководи. Според социологически проучвания на европейски институции, които са вършат всеки месец в България, през май Кирил Петков е едвам на трето място като най-желан министър председател с 12% след Бойко Борисов и Стефан Янев.

За тях извънредно стеснителен бил и фактът, че проруската партия „Възраждане“ на Костадин Костадинов се бори за втора или трета позиция с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Това принудило кукловодите на харвардските аферисти да ускорят процесите по замяната на Кирил Петков. Според сюжетите им той ще бъде държан на премиерския пост, до момента в който свърши мръсната работа по повдигането на ветото на България върху старта на договарянията за участието на Северна Македония в Европейски Съюз.

Както е видно в общественото пространство, процесът набира скорост и може да бъде решен единствено на държавно равнище, макар клетвите на Петков, че това ще стане единствено след решение на Народното събрание.

Подготовката за това в кабинета тече с цялостна мощ.

От през вчерашния ден позицията си в тази посока извъртя и Демократична България. Лидерът на едната партия в нея „Да България“ – Христо Иванов, съобщи, че България може да пусне Северна Македония за договаряния с EC, в случай че Брюксел поеме уговорката за правата на българите в прилежащата страна и записването им в нейната конституция като малцинство.

За скрито квалифицираното повдигане на тъй наречените българско несъгласие върху Северна Македония през вчерашния ден намерено заприказва и депутатът от партньорската партия в ръководството Има Такъв Народ – Николай Радулов.

Самият Кирил Петков към този момент е изцяло наясно, че задачата му за Северна Македония става все по неизпълнима, което ще му коства премиерския пост. И с цел да умилостиви кукловодите си, прикани президента Румен Радев да свика ново съвещание на КСНС по тематиката за да трансферира проваления си ангажимент на другите политически фактори в страната.

Бързането за Северна Македония идва освен поради края на френското председателство на Европейски Съюз, както наяве се надяват комшиите, само че и поради предстоящата от целия свят дата 8 ноември 2022 година Тогава в Съединени американски щати ще се проведат изборите за Конгрес. Според настройките в презокеанската страна те ще бъдат извоювани от Републиканската партия и могат да върнат Доналд Тръмп на президентския пост, както към този момент намерено се приказва в Америка.

Това значи мощен реванш на консерваторите против натрапената демократична политика и техните представители във властта по целия свят.

Дотогава обаче хората на Сорос в настоящето държавно управление у нас би трябвало да свършат още малко мръсна работа отвън стартирането на Северна Македония в Европейски Съюз.

Това е и преодоляването на образованието на България, прокарвано от Денков от началото на мандата на четворната коалиция посредством новите национални правила за препоръка на преподавателите и обновени минимални условия за академично израстване, както и оповестения от него курс към обединение на висши учебни заведения.

Третата им задача е нулирането на ГЕРБ и водача й Бойко Борисов, което е в дъното и на гръмналия от през вчерашния ден скандал с тъй наречените български закон „Магнитски“, чиято цел сякаш е отбрана на националната сигурност. Но същинската причина е внезапният им отскок на първа позиция на фона на ръководството на Кирил Петков и Асен Василев.

Това е в дъното и на непрекъснатите изказвания на Петков, че се бори с корупцията благодарение на Европейската прокуратура. Както ПИК заяви, още от началото на мандата на П-тата Асен Василев преравя финансовото министерство, с цел да открие злоупотреби с евросредства по време на ръководството на ГЕРБ.

Не инцидентно след срещата си с италиански министър председател Марио Драги на 24 май в Рим Петков забърка в един кюп „Къщата в Барселона“, която въпреки всичко се намира в Испания, изнасянето на пари от една в друга страна членка и намесата на европейската прокуратура при следствието на такива парични потоци. Според осведомени Петков е потърсил съдействието на Драги за следствие на съмнения, че сред тъй наречените „Къща в Барселона“ и Италия има директна връзка.

Припряното бързане за осъществяването на тези мръсни поръчки към този момент се вижда с просто око. След тяхното осъществяване, изключително стартирането на Северна Македония в Европейски Съюз, което ще провокира стихия от възмущение в цялата нация, Кирил Петков афектиран, че не е свестен, ще се врътне и ще си иде с награбеното.

Дотогава кукловодите на харвардските аферисти ще решат кой тъкмо може да оглави второ държавно управление на четворната коалиция с очевиден соросоиден уклон, с цел да удържи властта най-малко до края на годината, когато в Съединени американски щати ще се взема решение ориста на света.

В момента изтъкнат с просто око е и фактът, че Кирил Петков към този момент е пъхнат в ъгъла, обществените му изказвания са мощно лимитирани, в тях той е преместен от Асен Василев и към този момент бяга от публицистите. А непредвиденият сапунен скандал сред него, брачната половинка му Линда и шефката на кабинета му Лена Бориславова, която изчезна от общественото пространство, единствено са затвърдили решението на кукловодите му да ускорят процесите и час по-скоро да го сменят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР