Оценихме проф. Габровски като много добър специалист, но сме казали,

...
Оценихме проф. Габровски като много добър специалист, но сме казали,
Коментари Харесай

Човек на Промяната скочи на ГЕРБ и ДПС. Защо няма да говорят с тях

„ Оценихме проф. Габровски като доста добър експерт, само че сме споделили, че това е предложение на ГЕРБ – и в двата случая няма да подкрепим лица, излъчени от ГЕРБ. Когато си обичан на доста, най-сетне не си обичан на никого. Той е препоръчаното лице от партия ГЕРБ, те са най-голямата мощ от 48-ото Народно събрание, те го излъчиха ”. Това разгласи в предаването " Офанзива " по НоваНюз депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Даскалов.

За концепцията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от през днешния ден проф. Габровски да бъде министър председател с третия мандат, Христо Даскалов сподели: „ Лично аз не съм чул от сътрудниците си, всеки ден сме дружно, че той би дал гласа си за сходен метод - Габровски да бъде отпред на третия мандат. За да бъда специалист на Реформаторския блок по това време, съм споделял техните политически полезности ”. Така той стимулира решението на Политическа партия да не поддържат кандидатурата на проф. Габровски.
-->
„ Сега виждам в партия ГЕРБ хора, които по този начин гневно хулеха Борисов, в този момент го хвалят на всички места ”, сподели Даскалов.

„ С ГЕРБ и с Движение за права и свободи нямаме диалози, аз като член и съучредител на Политическа партия, споделям, че ние нямаме какво да приказваме. С Българска социалистическа партия се случиха много неща – изборът на ръководител на Народното събрание, ИК. Те бяха наши сътрудници, ние работихме дружно, намирахме един добър звук между тях. Но случилото се тези три седмици е онази капка катран, която… този въпрос ще бъде решен още веднъж ”, изясни връзките сред партиите Даскалов.

Запитан за възможностите страната ни да има кабинет с втория мандат, той сподели: „ Нека доживеем до този втори мандат, може би вторник-сряда да имаме постоянно държавно управление. Проф. Габровски в понеделник би трябвало да внесе проектокабинет ”.

Личното ми мнение ще бъде какво вършим с тези 9 точки и диалозите, които ще би трябвало да проведем с Българска социалистическа партия и другите.

Запитан не закъсняхме ли прекомерно доста за въоръжената помощ за Украйна, депутатът от Политическа партия изясни, че несъмнено сме закъснели. „ В Народното събрание имаме две групи – едната са обезверени русофили. Българска социалистическа партия и „ Възраждане ” – в петък съвсем провалихме целия ден дали да предоставим тази военна помощ или да забравим ”, обрисува Даскалов.

Той посочи дейностите на своята партия за лабораторията на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”. „ Ако е пиар, че започнахме товаро-разтоварните работи, че пробите започнаха да се изследват в нашите лаборатории, заведохме каузи за отстраняването на тази компания – това е един детайл от тези доста неща. Това бяха действителни дейности, ние ги започнахме, резултатът за българския бюджет е забележим. Всички такси постъпват ”, сподели Даскалов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР