Отпускат близо 250 милиона евро по Плана за възстановяване и

...
Отпускат близо 250 милиона евро по Плана за възстановяване и
Коментари Харесай

Голяма новина от министър. Радост за 250 млн. евро

Отпускат близо 250 милиона евро по Плана за възобновяване и резистентност за земеделските производители в страната. Това разгласи в Русе министърът на земеделието Явор Гечев при откриването на ревю на локални артикули, съобщи кореспондентът на БГНЕС от дунавския град.

Министър Гечев акцентира, че от министерството са съвсем подготвени с всички ограничения по Плана. „ Нашето терзание е, че през първата година ще има струпване на доста разнообразни принадлежности както по Плана за възобновяване и резистентност, по този начин и по новия стратегически проект с ограниченията “, съобщи министърът и уточни, че след Нова година ведомството започва осведомителни акции в цялата страна по другите принадлежности.
-->
„ Раздаването на пари на глава е нездравословно нещо за бизнеса и земеделските производители. Ще би трябвало качество и развиване “, безапелационен бе министър Гечев. Отпуснатите по Плана за възобновяване и резистентност средства ще могат да се употребяват за кандидатстване по разнообразни планове – даже в областта на нововъведенията и енергийната успеваемост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР