Отпадналият от – Борислав Гостев, определя участието си там

...
Отпадналият от  – Борислав Гостев, определя участието си там
Коментари Харесай

Отпадналият от „Фермата“ Борислав Гостев не успява да заспи първите 100 часа в предаването

Отпадналият от " " – Борислав Гостев, дефинира присъединяване си там като " ужасно преживяване ". Първите 100 часа в предаването обаче той не съумява да заспи.

" Беше композиция от фактори - бях напуснал мекия си комфортен матрак, нова страст, падаха температурите, беше много предизвикателно. Не на последно място - хъркането на Цоньо - този прелестен великан. Въпреки тапите за уши не успявах да заспя. "



Борислав дефинира себе си като " костюмар и работохолик ", само че избира да размени психическата отмалялост с физическа и да опита какво е да си участник на " Фермата ". Пред Петя Дикова в " Тази неделя " споделя, че несъмнено е съумял да направи тази смяна.

Чест, достолепие, благородство, битка за правдивост и отстояване на истината за него не са архаични понятия, а полезности, които са постоянно на мода.

" Голяма част от хората не разпознават тези полезности. Ние имаме доста богати, съумели хора, които не споделят тези полезности. А хора със скромни благоприятни условия имат това, заложено в ценностната си система. "

Извън " Фермата " работи сред 10-12 часа, играе волейбол, футбол и баскетбол. Работната натовареност става причина за бърнаут (професионално прегаряне), преди да влезете в риалитито.

" Мениджърите в огромна степен работят доста повече от хората, които са по-надолу от тях в йерархията. Аз бих могъл да работя и по-малко от това, само че не бих бил толкоз сполучлив и добър " - разяснява той своята работа.

Борислав Гостев е на 41 години от Пазарджик, само че работи във финансовия бранш в София. Той е първият банкер във " Фермата ". Роден е в фамилията на учителка по физкултура и заварчик. Докато следва в УНСС, работи като барман, продавач на пица, в школа по танци и като статист във филми. Днес е част от корпоративния свят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР