Отпадането на Филип Буков и Ралица от Денсинг старс“ остави

...
Отпадането на Филип Буков и Ралица от Денсинг старс“ остави
Коментари Харесай

Филип Буков изригна след думи на Илиана Раева: Имам си работа! Dancing stars сте ми временни

Отпадането на Филип Буков и Ралица от „ Денсинг старс “ остави в феновете чувството, че красивият артист беше осъден. Той не се появи в живото предаване, тъй като имаше зрелище отвън столицата, което нямаше по какъв начин да отсрочи. Танцът му беше излъчен на запис, предава Vihrogon.
Продукцията очевидно беше гневна от това, а Илиана Раева влезе в ролята на неин представител. Тя унищожи с думи Филип и съобщи, че когато си в „ Денсинг старс “, целият ти останал живот би трябвало да мине на назад във времето.
Усещането, че артистът е “посечен ” тъкмо поради това, беше всеобщо измежду феновете, които обявиха, че измежду танцуващите звезди има много по-достойни за отпадане.
Самият Филип Буков пък безусловно размаза Раева и нейните изказвания. Той се включи с коментар в страницата на шоуто във Facebook. Макар и с много учтив звук, той на процедура съобщи, че не му пука и в случай че за някои „ Денсинг старс ” е смисъла на живота, за него не е по този начин.
Той също така акцентира, че още при влизането в шоуто е дал датите, на които има представления и решението да е на запис е взето дружно с продукцията.
„ Не мога да оставя сътрудниците си артисти без работа, тъй като аз имам различен ангажимент. Зали, билети, фенове, техника, не мога да „ махна с лека ръка “ и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е интервал в моя живот, а специалността и сътрудниците ми са вечно “, това написа в коментара си Буков.
Тепърва ще се види какъв брой са обтегнати връзките сред bTV и Филип. Припомняме, че той излезе прибързано и от различен формат – „ Сървайвър “. Тогава се оказа, че артистът има здравен проблем, за който не се знаеше. Заради него Буков припадаше ненадейно с същинска заплаха за живота му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР