Отпадането на Аржентина от световното първенство и критиките за представянето

...
Отпадането на Аржентина от световното първенство и критиките за представянето
Коментари Харесай

Треньорът на Аржентина обяви, че няма да напуска поста си

Отпадането на Аржентина от международното състезание и рецензиите за представянето на тима не тормозят селекционера Хорхе Сампаоли. След осминафинала с Франция експертът изясни, че не мисли за овакантяване.

" Разочаровани сме от отпадането, само че въобще не мисля за оставка. Естествено, че всички искахме да стигнем надалеч и аз не стопирах да имам вяра, че можем да спечелим шампионата. В последна сметка обаче напущаме конкуренцията и това е доста мъчително " съобщи Сампаоли.

Според него не всеки път напъните са възнаградени и този път Аржентина не е имала шанс.

" Играчите поставиха огромни старания, само че това бе доста сложен дуел. За страдание не постигнахме това, което искахме и сме тъжни. Опитахме всичко, с цел да създадем по този начин, че да използваме най-хубавия състезател в света, какъвто е Меси. Понякога се получаваше, различен път не. Не се отказахме и в самия край имахме състояние да изравним и това е нещо, което би трябвало да бъде регистрирано ".

Междувременно ветеранът в аржентинският отбор Хавиер Маскерано разгласи, че се отхвърля от националния тим. 34-годишният халф изигра 147-ия си мач за южноамериканците, който се оказа и финален за него.

" Надявам се, че в бъдеще тези хлапета ще реализиран огромни триумфи, само че за мен краят пристигна. От през днешния ден аз към този момент ставам просто следващия почитател на Аржентина ", сподели ветеранът.

Маскерано записа участия на четири международни шампионати и дебютира за Аржентина през 2003 година.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (350)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР