Отново ще потвърдя – няма никакви индикации тези апокалиптични прогнози

...
Отново ще потвърдя – няма никакви индикации тези апокалиптични прогнози
Коментари Харесай

Акад. Денков: По-добър специалист по бюджета от Асен Василев не познавам

Отново ще потвърдя – няма никакви индикации тези апокалиптични прогнози за бюджета да се осъществен. в противен случай – той ще бъде естествен. Предстои ни подготовката на бюджета за тази година и този за следващата година, съобщи акад. Николай Денков от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” пред медии.

„ Преговорите не престават през днешния ден, има прогрес. Няма да разисквам състав, обсъждаме разнообразни имена, избираме това, което е най-хубаво. Не е вярна информацията, че Министерство на вътрешните работи ще бъде на ГЕРБ, търсим специалист, неполитическо лице “, сподели още той.

„ Аз персонално и Мария Габриел ще бъдем гаранти, че няма да има нарушавания на законите и отношението към администрацията ще бъде такова, каквото се изисква по закон ”, посочи той.

„ Вече съм казвал, че по-добър експерт от Асен Василев не знам ”, разясни той.

„ Обсъждаме кандидатури от ГЕРБ за министри, само че клюки за 50/50 кабинет не дават отговор на истината. Подкрепа на Движение за права и свободи търсим във връзка с конституционната промяна, ще имаме диалози и за регулаторите. За момента не сме говорили с тях във връзка с кабинета ”, разяснява още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР