Отново напрежение на къмпинг Каваци. Собственици алармират, че на терените

...
Отново напрежение на къмпинг Каваци. Собственици алармират, че на терените
Коментари Харесай

Напрежение на къмпинг Каваци заради твърдения за незаконно строителство

Отново напрежение на къмпинг Каваци. Собственици сигнализират, че на терените им се правят противозаконни строителни действия, за които не са били известени.

На място са положени кабели, построен е и краткотраен трафопост. Никой в региона обаче не е наясно какво тъкмо следва да се построява. Според притежателите, липсвал и Подробен устройствен план, който да дава опция за строителство.

За казуса е алармирана и полицията, която извърши инспекция на място.

Малко след униформените дойде и юристът на някогашните притежатели на къмпинга – семейство Баневи, Мирослав Стойков, който твърди, че компанията " Хелио турс " към този момент е спечерила всички правосъдни борби и е законния притежател на къмпинга.
Напрежение на къмпинг „ Каваци “ поради каузи за благосъстоятелност
Полиция и гардове от охранителна компания бяха извикани в къмпинг „ Каваци “. Причина за това е напрежение поради правосъдни д...
Прочети повече
По думите му от това лято, клиентите му имали желание да развиват къмпинг „ Каваци “ като влязат във притежание. Той разгласи и че досегашните наематели показват очевидно безчинство и не престават да правят противозаконни действия на територията. 

Според актуалните стопани обаче, извоюваните каузи са единствено против техния хазяин, а не против тях. 

От своя страна кметът Тихомир Янакиев разяснява, че не е осведомен в детайли с проблема, само че въпреки всичко ще назначи инспекция за осъществяване на противозаконни действия. Спорът в къмпинга ще бъде прегледан и от РДНСК, писмо е изпратени и от регионалния шеф, написа БГНЕС.

Още през 2020 година бургаският съд разпореди къмпингът да бъде върнат на семейство Баневи, откакто четири години по-рано семейството загуби правото да го стопанисва обекта.

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР