Днес бе опровергана прогнозата на метеоролозите, около обед вече става

...
Днес бе опровергана прогнозата на метеоролозите, около обед вече става
Коментари Харесай

Бургас и неговият Великден – вижте кътче от рая

Днес бе опровергана прогнозата на метеоролозите, към обед към този момент става действително за плаж

Може би това е и най-идиличният Великден в България. Изненадващо тази заран стартира с блестящо слънце, безшумно време и море – по-гладко от тава, както би се изразил един същински бургазлия. Още към 10 часа температурата на въздуха внезапно стартира да се повишава и към 11 часа надвишаваше 22 градуса на брега.

Опровергана беше прогнозата за мощен вятър, неприятно време и мраз. Около 10,30 часа към този момент съвсем целият град беше на брега, наш кореспондент снима и плажуващи. На Северния плаж концесионерът бе извадил шезлонгите и барбароните, отворена е и новата спортна площадка за бадминтон и волейбол, където преди минути бе намерено и първото съревнование за Великденската купа.

Около 11,30 часа стълпотворението към плажовата линия от Морска гара до кв. Сарафово е невиждано от десетилетие. Всички, които се изплашиха от сбърканите калкулации на метеоролозите и си останаха по домовете навътре в страната, могат единствено да съжаляват.

Крайбрежните кръчми са претъпкани, а даже още не е обед. Безоблачното небе дава обещание повишаване на температурата най-малко още с 3-4 градуса.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР