Отношенията ни със Северна Македония в момента са на дъното.

...
Отношенията ни със Северна Македония в момента са на дъното.
Коментари Харесай

Уникално предложение! Кой да целува ръцете на Кирил Петков

Отношенията ни със Северна Македония сега са на дъното. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия фамозният журналистът Костадин Филипов, тъничък ценител на болната ни тематика.

По думите му с държанието си Северна Македония ни дава знак, че няма да промени държанието си, само че съгласно него, въпреки това, няма метод нещата да не се трансформират.

Притеснява ме това, че министър председателят Кирил Петков доста бърза да покаже преданост пред някакви политически фигури на открито, съгласно които би трябвало да направи първото си посещаване в чужбина точно в Северна Македония, съобщи Филипов.

А трябваше да е противоположното – откакто сме се пробвали да им създадем положително усещане, в случай че желаят да им създадем някакъв хаир, някакво положително, би трябвало не ние да вървим при тях, а първата работа на техния нов министър председател би трябвало да е да пристигна у нас, да целуне ръка, по този начин да се каже, на някой от нашите политици и в случай че каже, че не може да извърши някои от нещата, които желаеме, да му кажем да се върне в Северна Македония, да се опита да ги извърши и тогава да пристигна отново у нас, разяснява журналистът

Сигурен съм, че настоящето управление на страната ни най-малкото не знае с какви хора си има работа, сподели още Костадин Филипов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР