Отношенията на Преслава и Павел Лазаров са доста сериозни –

...
Отношенията на Преслава и Павел Лазаров са доста сериозни –
Коментари Харесай

Цяла България Ахна! Няма Да Повярвате Какво Разкриха Току-Що За Преслава! Преди Малко Павел Е

Отношенията на Преслава и Павел Лазаров са много съществени – към този момент е обществена загадка, че певицата и някогашният наркодилър чакат дете – написа в. „ Уикенд “. И до момента в който от поверие добричлийката продължава да отхвърля, че е бременна, сътрудниците ѝ интензивно разясняват скорошното ѝ запознанство с родата на обичания ѝ.

През миналия уикенд Павел заведе изпълнителката в родния си край, с цел да ѝ покаже хубостта, измежду която е израснал. Както е известно, през днешния ден той продължава да е мощно обвързван с региона към Враца, където стопанисва хиляди декари земя. Той твърди, че точно от земеделие е натрупал цяло положение.

Освен естествените забележителности Павел сподели на Преслава и Черепишкия манастир. Добричлийката направи съпричастни почитателите си към похода, като се включи онлайн във Facebook. Преслава продължи да снима видео и когато обичаният ѝ я качи на раменете си и я понесе надолу по хълма, на който се бяха качили.
„ Любов, боязън ме е от високо “ – пишеше през смях хитовата изпълнителка.

Тъй като екскурзията им беше точно в родния завършек на Павел, в сектора бързо се заприказва, че Преслава се е срещнала със фамилията на половинката си. Естествено, появиха се и догатки, че певицата скоро ще зарадва почитателите си освен с признанието, че е бременна, а и с новината за женитба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР