Отношенията между плувеца Антъни Иванов и селекционера на националните отбори

...
Отношенията между плувеца Антъни Иванов и селекционера на националните отбори
Коментари Харесай

Антъни Иванов се върна в националния тим, напрежението било потушено

Отношенията сред плувеца Антъни Иванов и селекционера на националните тимове Кристиян Минковски са се нормализирали и двамата отново работят дружно. Това стана ясно от изявление на Минковски за БНР.

По време на допинг абсурда Антъни бойкотира националния отбор и съобщи, че повече няма да взе участие в него, до момента в който не бъде заменено управлението на федерацията по плувни спортове. Освен това влезе в задочни словесни престрелки със съотборника си Йосиф Миладинов. Състезателят на клуб " Черно море " обаче се е завърнал по отношение на присъединяване си на европейското състезание в Будапеща идната седмица. Турнирът е и олимпийска подготовка..

„ Всички се радваме, че се понижи напрежението, което в огромна степен беше изкуствено основано “, съобщи по този мотив Минковски.

За поставените цели в унгарската столица селекционерът посочи: „ Очаквам достижения и класиране, по-добри от тези на предходното европейско състезание, където имахме един край и един полуфинал. “ В началото на годината президентът на федерацията по плувни спортове Георги Аврамчев съобщи, че по отношение на усъвършенстваните резултати през 2021 година е време за медали от някои шампионати, като засяга и идния европейски шампионат, само че Минковски ревизира тези цели: " Очаквам само положителни резултати. "

Съставът ни за европейското състезание: Антъни Иванов, Йосиф Миладинов, Калоян Левтеров, Йордан Янчев, Любомир Епитропов, Габриела Георгиева и Диана Петкова.
Подробности - в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР