Отношенията между Майкъл Джордан и Скоти Пипън в последно време

...
Отношенията между Майкъл Джордан и Скоти Пипън в последно време
Коментари Харесай

Бившата на Скоти Пипън и синът на Майкъл Джордан ще имат бебе

Отношенията сред Майкъл Джордан и Скоти Пипън напоследък не са розови. Това обаче не може да се каже за втория наследник на гарда-Маркъс, както и за някогашната брачна половинка на крилото-Ларса. Двамата са дружно от година и скоро са стигнали до решението да имат бебе. Таблоидите в Съединени американски щати оповестяват, че са посетили доктор и клиника за инвитро, с цел да схванат възможностите си да станат семейство. Лариса е на 48 години, до момента в който нейният сътрудник е много по-млад –32, само че двамата са на мнение, че любовта не познава граници.

Двамата попаднаха под светлините на прожекторите предходната година, когато бяха видяни дружно. Тогава отхвърлиха слуховете, че имат повече от другарски връзки, само че по-късно взеха решение повече да не крият връзката си. Доказателство за тези думи са фотосите им в обществените мрежи, които разгласяват. Освен това двойката получи предложение да взе участие в реалити шоу, което да наблюдава живота им и възможната бременност. До този миг Майкъл Джордан и Скоти Пипън не са коментирали връзката.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Larsa Pippen (@larsapippen)

„ Не мога да обясня по какъв начин се усеща някой различен. Не знам по какъв начин се усеща Скоти, той има право да се усеща както желае. На мен не ми пука за мнението на другите хора, щастлива съм. Аз и Маркъс сме щастливи “, съобщи Ларса, която се разведе с някогашния състезател на Чикаго Булс, Хюстън Рокетс и Портланд Трейл Блейзърс през 2021 година. Двамата имат четири деца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Larsa Pippen (@larsapippen)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР