Oтмяната на машинното гласуване е крачка към подмяна на вота,

...
Oтмяната на машинното гласуване е крачка към подмяна на вота,
Коментари Харесай

Нинова притеснена: Готви се кражба на местните избори!

Oтмяната на машинното гласоподаване е крачка към замяна на вота, написа във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Готвят се за кражба и на локалните избори. Който не може да завоюва по почтен метод, се готви да завоюва посредством " технология " на изборния развой ", разяснява тя.

Нинова напомни, че единствено преди 6 месеца в Народното събрание се е водил спор, на който се е приел машинното гласоподаване.

" Сега още веднъж, единствено три месеца преди локалните избори, ръководещите, подкрепени от Движение за права и свободи, внасят промени. Защо? Какво се случи за този интервал? Имаше Европейски избори. На тях всички партии, с изключение на Българска социалистическа партия, означиха спад в поддръжката по отношение на предходните европейски избори. Въпреки целия напън,само Българска социалистическа партия усили броя на депутатите и гласовете си. Няма метод това да не е стреснало ръководещите и спътниците им. Затова взеха решение да убият финансово единствената съпротива и да отстранен гаранцията за почтен избор - машинното гласоподаване ", написа още тя.

Нинова уверена: Мачкаха ни, в този момент желаят да ни унищожат финансово. Ще оцелеем!

По думите ѝ повода е, че машината не подправя протоколи, не дописва мъртви души и не носи чували с бюлетини в зала " Армеец ". Според нея ГЕРБ още веднъж са съсредоточени единствено да запазят властта непременно.

" Нека всички, които желаеме смяна, дружно се съсредоточим в оздравяването на общинските лечебни заведения, вложения в общините, нови работни места, подкрепяне на младите фамилии и децата. Да не разрешаваме да подменят паниките на хората със личните си паники за оцеляване във властта ", добави Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР