Отлично начало на състезателния уикенд за Мартин Чой (ЕКО BMW

...
Отлично начало на състезателния уикенд за Мартин Чой (ЕКО BMW
Коментари Харесай

Мартин Чой най-бърз в свободните тренировки преди Гран При България

Отлично начало на спортния уикенд за Мартин Чой (ЕКО BMW Министерски съвет 77 рейсинг тийм), който даде най-бързи времена в свободните тренировки преди следващите два кръга от календара на Републиканския шампионат по мотоциклетизъм в клас " SuperBike1000 ", които ще се проведат в събота и неделя на летищен комплекс " Долна Митрополия “ в Плевен.

В първата подготовка за време Чой спря хронометрите на 1:33.4 минути, а във втората беше още по-бърз и смъкна една секунда – 1:32.4.

" Чувствам се по-уверен и подготвен за надпреварите в събота и неделя. Колкото повече дни минават от интервенцията на ръката, толкоз по-добре за мен и към този момент съм към края на рехабилитационната стратегия, която беше направена. Отново ще карам със специфична превръзка, както предишния уикенд в Сърбия, само че това не ме тормози или да ми пречи. Концентриран съм оптимално да стартира Републиканския шампионат с две победи и това е огромната цел пред мен и екипа ми тук. Дано да дойдат и повече хора да гледат надпреварите през уикенда, постоянно е по-интересно пред аудитория “, показа Мартин Чой незабавно след последната подготовка на пистата.

В събота надпреварата в клас SuperBike1000 ще стартира в 16:30, а в неделя от 14:30 часа. Входът за аудитория на летищния комплекс в Долна Митрополия, Плевен е безвъзмезден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР