Откровено интервю за рисуване, кино и йога даде Димитър Бербатов.

...
Откровено интервю за рисуване, кино и йога даде Димитър Бербатов.
Коментари Харесай

Бербатов с разкрития за себе си. Изуми публиката

Откровено изявление за изобразяване, кино и йога даде Димитър Бербатов. Той бе първият посетител на Николаос Цитиридис при старна на новия сезон на шуто.

  " Аз съм доста непоколебим, от време на време извънредно непоколебим родител. Децата би трябвало да знаят, че нищо не им е безплатно ", уверен е Бербо, който има 48 гола с екипа на България. Футболистът описа разказа и по какъв начин огромната му щерка Деа му е желала подпис след един благотворителен мач.
-->
Пали се по йогата, когато е в Манчестър Юнайтед. " Гледах Райън Гигс какво прави и по какъв начин се грижи за тялото си. Той игра до 41 години. След това започнах и аз. Разбира се, че Юнайтед е моят личен връх. Планината, която изкачих с доста труд и пот. Усещането е несравнимо. И там идва по-трудното - да докажеш, че си заслужен за Театъра на фантазиите ", спореди Бербо.

Според него по-голямата част от футболната общност у нас желае смяна в БФС.

" Няма какво да ме спре, водим борба към този момент съвсем 2 години. Не съм самичък, имам екип зад тила си, който следва моя честен компас. Имаме поддръжка. Усеща се в хората, които ме стопират по улиците. Времето пристигна, желаят ни триумф. Може би някои се заблуждават от метода, по който се държа, от имиджа или от очите... Това е неправилно. Всеки би трябвало да има страшилище в себе си и да знае по какъв начин да го управлява. Аз не върша изключение. Времето за смяна е пристигнало. Ключът е в честния конгрес ", сподели Митко.

Бившата звезда на ЦСКА в никакъв случай не е крил, че обича лютеница. Новината е, че към този момент си я прави самичък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР