Откриване на Мотосезон 2022. Официалното откриване на мотосезона е планирано

...
Откриване на Мотосезон 2022. Официалното откриване на мотосезона е планирано
Коментари Харесай

Откриване на Мотосезон 2022

Откриване на Мотосезон 2022. Официалното разкриване на мотосезона е планувано за през днешния ден, 26 март (събота) в 10.00 часа . Той ще се проведе  под наслов „ Погледни два пъти, избави живот “.

Сборният пункт на столичните мотоклубове е  пл. “Александър Невски “. Шествието ще премине по – ул. “Оборище “, бул. „ Васил Левски “, бул. „ Цар Освободител “,  бул. Пейо.К.Яворов “, бул. „ Черни връх “ и бул. „ България “, до пътен възел Бояна, където празникът ще продължи.

От Министерство на вътрешните работи припомнят, че всички участници в Мотосезон 2022 би трябвало да съблюдават разпоредбите и да бъдат толерантни един към различен.

Началникът на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тенчо Тенев се срещна с  представителите на мотоклубовете поради откриването на мотосезона.

На срещата бяха разисквани набелязаните от столичната полиция ограничения за  организация на придвижването  с оглед застраховане на сигурността на жителите в границите на откриването на новия сезон. Беше конкретизирано, че при зародила нужда придвижването по разяснения от уредниците маршрут ще бъде контролирано навреме на място.

Комисар Тенев  призова за приемливост на пътя  и съблюдаване Закона за придвижване по пътищата.

 

 

 

 

Откриване на Мотосезон 2022

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР