Открити са всички тела на загиналите при инцидентаОще две деца

...
Открити са всички тела на загиналите при инцидентаОще две деца
Коментари Харесай

Още 2 деца загинали в хеликоптера на Коби

Открити са всички тела на починалите при случая
Още две деца са починали в злополуката с хеликоптера на легендата от NBA Коби Брайънт. Властите към момента не са оповестили публично имената на деветимата починали в злополуката, само че медиите в Съединени американски щати оповестиха имената им. В хеликоптера-ковчег, който се разруши в стръмен рид северозападно от Лос Анджелис са били: 41-годишната баскетболна легенда Коби Брайънт, 13-годишната му щерка Джиана, треньорът по бейзбол на локален лицей Джон Алтобели (56), неговата брачна половинка Кери Алтобели(46), щерка им Алиса (13), помощник-треньорката по баскетбол от академията на Коби Брайънт Кристина Маузер (38), Сара Честър (45), дъщерята на Сара Честър Пейтън Честър (13) и водача на хеликоптера, 50-годишният Ара Зобаян.

Всички тела на починалите в авиокатастрофата към този момент са открити от проверяващите и са предадени на правосъдните лекари, заяви телевизия „ Кей Ти Ел Ей ”. Властите в началото оповестиха, че може да отнеме време да бъдат издирени всички 9 тела, тъй като отломките от разрушилия се с огромна скорост хеликоптер са се разпилели на забележителна повърхност.

" Опашката е от едната страна на хълма, а фюзелажът - от другата. Основният ротор е 100 метра по-нататък. Останките са пръснати върху дистанцията от 200-250 метра ", споделя Дженифър Хоуменди, която управлява проверяващия екип.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР