Открихме реновираната спортна площадка в междублоковото пространство до бл. 435

...
Открихме реновираната спортна площадка в междублоковото пространство до бл. 435
Коментари Харесай

Георги Георгиев откри реновирана спортна площадка в “Надежда 4

Открихме реновираната спортна площадка в междублоковото пространство до бл. 435 в жк “Надежда " 4 в София дружно с кмета на региона Инж. Димитър Димов и общинския консултант Татяна Георгиева, заяви в мрежите председателят на СОС Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска.

Тя е с повърхност 660 кв. м. Оградата е ремонтирана, сменени са оборудванията и настилката от изкуствена трева.

Обектът в „ Надежда “ е измежду трите в региона, които са напълно актуализирани с финансиране от Специализирания общински приватизационен фонд.

Предстои построяването на такава спортна площадка и в парк “Кафеза ” в “Хиподрума ”. Така извършвам заричане, което дадох на жителите преди няколко седмици. На последната сесия на Столичния общински съвет отчетът ни с кмета на региона арх. Румен Русев за разпределяне на близо 100 000 лв. за новата площадка беше признат.

Вече са подготвени спортната площадка в Северен парк (вход от ул. „ Народни будители “) и футболното игрище в двора на 101 СУ „ Бачо Киро “.

В Район Надежда, Столична община се работи по 7 спортни площадки. Всичко това вършим с грижа за здравето на децата на София.

Защото спортът също по този начин възпитава, дисциплинира и води до основаване на доста другарства!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР