Открихме голям завод в Кърджали за автомобилни гуми. Той е

...
Открихме голям завод в Кърджали за автомобилни гуми. Той е
Коментари Харесай

Борисов обяви грандиозна новина за АМ "Хемус"

Открихме огромен цех в Кърджали за автомобилни гуми. Той е пети поред. Ще открием и шести във Враца. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с немски предприемачи в Русе.

"Работим с Тесла и BMW. Радвам се да ви поздравя, че сте тук. В днешно време мъчно се взимат решения за вложения в света, а в България вършим по два завода дневно ", съобщи още той.

Премиерът съобщи, че ще скоро ще бъде стартират ремонтът на пътя Русе - Бяла.

"Хемус " го вършим стремително. Каквото съм заречен, ще го извърша. Полагам големи старания и ще се постарая, с цел да е несъмнено, че това ще е трайно решение и ще има втори мост в Русе. Може до края на този месец да обявим сходно решение, само че обичам да приказвам, когато е станало ", разяснява още той.

Ако си мислите, че Дончев и Горанов съм ги взел по този начин да се повозят, грешите. Те пишат в бележниците ", разяснява още министър председателят.

Борисов заприказва и за мостовете над Дунав и бъдещите вложения. "Като чух какви нелепости приказват Българска социалистическа партия, ще кажат, че е предизборно ", уточни министър председателят.

"В фантазиите на Българска социалистическа партия това се назовава индустриализация. Някога щели да създадат това, което вършим ние през днешния ден ", сподели още министър-председателят.

Разбирам кое нервира Българска социалистическа партия, тях ги мързи да вървят на работа, а аз в събота откривам два завода на най- огромните компании в света ", сподели още той.

Попитан по какъв начин ще разяснява сигнала на Българска социалистическа партия в ЦИК против него и апела им да освободи или премиерския пост, или този на ръководител на предизборния щаб, Борисов уточни: „ Аз не съм никакъв началник, откривам заводите, с които сме работили месеци наред “. „ Не се занимавайте с Българска социалистическа партия “, уточни министър председателят. „ Какво да напуснем- да ги оставим отново да заробят страната? “, попита той. „

Виждате една предизборна дума не съм споделил, в случай че не ме бяхте питали. Само демонстрирам направеното “, посочи Бойко Борисов. „ На приказки Българска социалистическа партия са доста силни- щели да обезпечат високи приходи. Кое осигуриха те? “, попита още той.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР