Откриха тялото на 15-годишното момче, което изчезна в понеделник вечерта

...
Откриха тялото на 15-годишното момче, което изчезна в понеделник вечерта
Коментари Харесай

Дойде и най-черната вест! 15-г. Дани, изчезнал във водите на Дунав, е открит мъртъв от водолази

Откриха тялото на 15-годишното момче, което изчезна в понеделник вечерта във водите на Дунав.
Тялото на Даниел Панцев е открито през днешния ден към 15 часа от екип водолази и катер на „ Гранична полиция “ в реката, след по този начин наречената околност „ Казаните “, наоколо до дунавското Ново село. Предстои да бъде осъществена аутопсия.
Екипи започнаха издирването на момчето още вечерта в понеделник при приемане сигнала за изгубването му във водите на Дунав.
Във вторник към избавителните екипи се причислиха и водолази от Монтана, които ден и половина работиха на терен при температура на въздуха от 38 градуса, предава Блиц.
15-годишният Даниел Панцев изчезна във водите на река Дунав край видинското село Връв, в понеделник към 20 ч.
Момчето, което е възпитаник във видинската професионална гимназия „ Проф. доктор Асен Златаров “ е гостувало на баба си Валентина в дунавското село Връв.
Заедно със още трима свои връстници решили да поплуват в река Дунав. Момчетата скочили в реката от кея на пристанището, само че Даниел по този начин и не излязъл след скока.
Според локалните риболовци мястото е доста рисково за скачане във водата и плуване. Водата е с огромна дълбочина и има водовъртежи, които са рискови. На дъното пък има и огромни камъни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР