Откриха най-големия леден парк на Балканите в София. Той е

...
Откриха най-големия леден парк на Балканите в София. Той е
Коментари Харесай

В София бе открит най-големият леден парк на Балканите

Откриха най-големия мразовит парк на Балканите в София. Той е ситуиран на 3600 кв. м, съвсем колкото половин футболно игрище. Пързалката ще разполага с 2000 чифта кънки, 50 тренажора за образование на деца, 12 инструктори и непрестанно здравно обслужване.

Снимка: Дарик

ICE PARK SOFIA е завършен в Княжевската градинка до Орлов мост по сходство на този във Виена. На откриването му състезатели по фигурното пързаляне показаха своите съчетания. Началото на първата обиколка беше обещано със сирена в 18:00 часа. Имаше светлинно шоу и декорация, а до пързалката е ситуиран и коледен базар. Работното й време е всеки ден от 11:00 до 22:00 ч. с четири двучасови сесии дневно. След 1 януари учениците ще могат да се пързалят гратис в часовете от 10 до 11 ч. Ще има понижения за неведнъж прилагане, а кънките се наемат против 2 лева Предвидено е леденият парк да работи до 1 март идната година.



Тази вечер възпламениха и светлините на коледната елха на София с концерт и 3D мапинг пред Народния спектакъл. Тя е висока 10 метра и е украсена с към 200 топки и 6-7 хиляди лампички.



Празничната стратегия показва по занимателен и занимателен метод българските фолклорни обичаи и актуалния взор към празника. Главни настоящи лица в него са танцьорите от отбор „ Българе “. Заедно с тях на сцената излязоха музикантите от „ Виво Монтана “, дует „ Крис и Велин “, „ Нана денс проджект “ и още доста други реализатори.



Сградата на театъра също е част от шоуто. Върху нея се проектират разнообразни картини.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР