Отказвам да участвам в дестабилизацията на държавата, това заяви отцепилият

...
Отказвам да участвам в дестабилизацията на държавата, това заяви отцепилият
Коментари Харесай

Отлюспеният Георги Георгиев: Гроздан въртеше ВиК схема за половин милиард с общините

" Отказвам да вземам участие в дестабилизацията на страната ", това съобщи отделилият се от парламентарната група на Има Такъв Народ народен представител Георги Георгиев в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" Аз отдръпнах обществено доверието си от районния министър Гроздан Караджов още през февруари, тъй че катарзисът не е от през вчерашния ден ", добави Георгиев. И отхвърли, че ще се причисли към групата на " Продължаваме промяната ".

" Бих напуснал Народното събрание, в случай че Има Такъв Народ спазваше предизборните си обещания ", сподели още той.

„ Основната цел беше Гроздан Караджов да получава доста пари като министър по планове, които ние считаме, че би трябвало да се случат по различен начин”, съобщи още напусналият Има Такъв Народ Георгиев.

„ При срещите ми със строители излиза наяве, че има схеми. Беше обещан половин милиард на общините за ВиК планове. Аз се срещнах с човек, който се показа от името на Орлин Алексиев, да договаря с кметове на общини да бъдат финансирани техните планове, като изискването е да ги завоюва верният строител. Това е компания, която те ще посочат и която ще се съгласи да си заплати след това комисионна”, сподели Георгиев.

Той се е срещал и с различен човек, който е бил поканен на среща по отношение на новите публични поръчки за ремонт и поддържане. „ Неговият началник е ходил в „ Делта хил”, там се е срещнал с друго лице, което е споделило, че ще съобщи на Орлин Алексиев, а Алексиев ще съобщи на Гроздан Караджов”, сподели Георгиев.

„ Има неверно виждане на Трифонов и Йорданов по какъв начин се ръководи едно министерство. Обществените поръчки не са инструмент за печалба”, счита Георгиев.

„ В момента изпълнителният шеф на „ Автомагистрали” в 46-ия парламент ни се представяше като непосредствен на Орлин Алексиев”, твърди Георгиев.

ТЕМА преди 19 минути 745 преди 11 часа 3450 преди 14 часа 14894
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР