Извънредното заседание на парламента с формален повод процентите на увеличение

...
Извънредното заседание на парламента с формален повод процентите на увеличение
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: мазни политически хватки

Извънредното съвещание на Народното събрание с фиктивен мотив процентите на нарастване на пенсиите стана сцена - в и отвън пленарната зала, на бурни политически нападки, откровения и " разкрития ".

И преден конфликт Пеевски-Христо Иванов.

А преди този момент " изтече ", в смисъл беше подаден на " вярна " медия, запис от вътрешни диалози за финансиране на " Продължаваме промяната ".

Служебният министър председател Димитър Главчев подреди инспекция за какво е асфалтирана дупка. На мястото на злополуката с кола на НСО край Аксаково.

Малките на вота пребориха ЦИК. Партиите и обединенията без дотация ще вземат по 80 000 лева за автореклама на изборите 2 в 1, вместо в началото отредените им 40 000 лева

Европейски Съюз взе решение облагите от замразените руски активи ще бъдат употребявани за поддръжка на самоотбраната на Украйна и нейното възобновяване в подтекста на съветската експанзия.

Руската атака в Харковска област е новото огромно предизвикателство пред украинските бранители. Заплашен ли е самият Харков? И какви неточности позволи Киев?
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР