Откакто Златимир Йочев остана без екранната си половинка - Биляна

...
Откакто Златимир Йочев остана без екранната си половинка - Биляна
Коментари Харесай

Сестрата на Нети се завръща в ефир? Ето къде ще я гледаме

Откакто Златимир Йочев остана без екранната си половинка - Биляна Гавазова, чаровният тв водещ се оправя сносно с работата си в утринния блок на bTV. 

В медийното пространство обаче се завъртя слухът, че след дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-сетне е избрал коя да наследи ненадейно напусналата тв водеща. Това е Алекс Кръстева, за която наскоро цяла България научи, че е полусестра на актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети - брачна половинка на музиканта Добромир Векилов, по-известен като Дони. 
                             

Преди да излезе в майчинство, тя бе водеща на „ Тази събота и неделя “. Година откакто посрщна първата си рожба хубавицата се завръща на работа след и най-вероятно предаването, в което ще ягледаме, е „ Тази заран “.

Да напомним, че Александра Кръстева слезе от екрана в края на май предходната година, като заяви, че е бременна. Преди дни пък тя и брачният партньор ѝ – предприемачът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя наследник Виктор. 
                             

Алекс към този момент приготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на празненството за 22-рата годишнина на новините в малкия екран, написа " Уикенд ".

Според медията къдрокосата хубавица сега няма по какъв начин да се върне в „ Тази събота и неделя “. В новините също нямали потребност от нови водещи. Така че най-печеливш остава разновидността Алекс да бъде новата тв партньорка на Златимир Йочев.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР