„Откакто в последния парламент партията на Слави Трифонов с „Демократична

...
„Откакто в последния парламент партията на Слави Трифонов с „Демократична
Коментари Харесай

Даниел Митов: Срещата на Борисов с Ердоган беше неформална

„ Откакто в последния парламент партията на Слави Трифонов с „ Демократична България “ и благодарение на останалите политически партии отвориха безчет доста секции в Турция, на нас ни е ясно, че тези хора не могат да бъдат монополизирани от една политическа партия “, уточни в предаването „ Тази събота и неделя “ Даниел митов от ГЕРБ.

„ Не можем да твърдим, че това е електорат на Движение за права и свободи. Не можем да оставим в ръцете на една политическа партия, точно Движение за права и свободи, да владее вота на изселниците. Ние работим с изселническите организации. Бойко Борисов имаше желание да отиде и отиде на среща с изселническите организации. Той обаче до през вчерашния ден е бил министър- ръководител, с президента Ердоган се познават от години, това е неофициална среща “, изясни Митов.

Снимка: btvnovinite.bg

Според него тези връзки са скъпи и би трябвало да бъдат употребени и за в бъдеще. „ България по време на миграционната рецесия през 2015-2016 година, в случай че не бяха тези връзки, можеше да има голям проблем по границите “, даде образец той.

„ С президента Ердоган не е доста елементарно човек да се срещне и това е показателно за връзките, които съществуват сред тях “, посоич Митов.

„ На избори хората подреждат политическите партии и обединения, дават легитимност на избрани политически субекти, които по-късно са длъжни да влязат в разговор по този начин, че да образуват цели. Не мисля, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия могат да образуват дружно политически цели “, безапелационен беше Даниел Митов.

„ Когато минат тези избори би трябвало да се опитаме да възстановим културата на диалог и на разговор, би трябвало да прекратим с това озверяло говорене, оголена завист и реваншизъм, тъй като това постоянно се заплаща скъпо “, уточни той.

„ Виждаме едно воинстващо незнание от страна на служебния кабинет, пробват се да спекулират с неща, които се оказват погрешни “, счита Даниел Митов.

„ Ако изборите са почтени и транспарантни, ще ги признаем “, уточни той в отговор на въпрос „ Ще признае ли ГЕРБ резултатите от вота? “.

„ Имаме опасения за метода, по който се провеждат сега изборите, изключително машинния избор. Ще осигурим благоприятни условия за наблюдаване на организацията на избрите, ГЕРБ – Съюз на демократичните сили упорства да се броят отрязъците от машините, които се пускат в урните “, посочи той.

Снимка: btvnovinite.bg

В листите на ГЕРБ от гражданската квота влиза и Николай Алгафари. „ Искам да покажа на младежите, че може да се прави политика и без да бъдеш член на политическа партия. Аз сигурно съм дясно насочен човек. ГЕРБ са единствените, които помислиха за младите в сегашното и по тази причина избрах листите на ГЕРБ “, сподели Николай Алгафари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР