В София стартира Шествие за семейството“, част от инициативата Месец

...
В София стартира Шествие за семейството“, част от инициативата Месец
Коментари Харесай

Хиляди се включиха в “Шествие за семейството” в София

В София започва „ Шествие за фамилията “ , част от самодейността „ Месец на фамилията “. Според уредниците, задачата на събитието е да подтикне страната към съответни дейности против демографския колапс в страната .

В самодейността вземат участие наставнически организации , публични клубове и жители, които пазят правата на индивида и обичайното семейство.

„ Тази самодейност годишно се пробва да адресира пагубната демографска рецесия у нас “, съобщи пред медиите Кристиян Шкварек , ръководител на фондация “Консервативно общество ” и съорганизатор на събитието.

Той изясни, че шествието през днешния ден се организира на Задушница, като опция на „ София прайд “ , който също е избрал този ден. Шкварек добави, че уредниците са получили позволение и благословия от Светия Синод за провеждането на шествието на този ден.

Маршрутът на шествието стартира от площад „ Александър Невски “ , минава около Народното събрание, Софийския университет, бул. „ Васил Левски “ и бул. „ Патриарх Евтимий “, достигайки до НДК. Организаторите подчертаха, че събитието е деполитизирано . Миналата година също беше проведено „ Шествие на фамилията “ с искане страната да одобри решаването на демографския проблем като своя съществена политика и цел.

„ Възраждане “ приканва Министерство на вътрешните работи да не позволява деца и малолетни лица на гей парада в София

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР