Откакто съм основал партия АТАКА, основните медии у нас имат

...
Откакто съм основал партия АТАКА, основните медии у нас имат
Коментари Харесай

Сидеров: Не се ли уморихте да ме цензурирате?

„ Откакто съм основал партия АТАКА, главните медии у нас имат два метода: оклеветяване или цялостно безмълвие. Няма приблизително състояние ”, написа във фейсбук страницата си претендентът за кмет на София и водач на партията Волен Сидеров.

Той написа още: „ Сега съм още веднъж в предизборна акция. Каква е равносметката? Държавната телевизия, на прехрана на всички нас - Българска национална телевизия, ме отряза от участия за цялата акция с непозволено решение на своя Управителен съвет, противоречащо на Изборния кодекс и договорите сред Българска национална телевизия и АТАКА.

В другата монополна телевизия - Би Ти Ви, за цялата акция нямам нито една покана за студийно присъединяване - нито една!

В третата монополна телевизия благосклонно отпуснаха едно-единствено присъединяване в утринния си блок за цялата акция - на 21 октомври, понеделник. Имаше такава спогодба. Но бързо се поправиха. В петък, 18 октомври, управлението на Народоосвободителна въстаническа армия ми заяви, че е решило да не вземам участие.

Интересен е синхронът сред държавната и частните медии, с който ме цензурират. Да не би да се ръководят от едно място?

Господин президент на Република България, госпожо ръководител на Народното събрание, господин министър-председател на Република България! И тримата сте по-млади от мен и не помните, че съм рискувал свободата си преди 10 ноември 1989 година, с цел да има в България независимост на словото, равнопоставеност на политическите сили и право на народа да се осведоми. Припомням ви този факт от живота си и ви запитвам: Добре ли ви е да сте отпред на страна, в която главните медии запушват устата на един политик? ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР