Откакто Лизо изгря на музикалната сцена, не спира да ни

...
Откакто Лизо изгря на музикалната сцена, не спира да ни
Коментари Харесай

Лизо посреща лятото с предизвикателни снимки по бански

Откакто Лизо изгря на музикалната сцена, не стопира да ни показва увереността си, без значение от размера си. Освен това със самочувствието и позитивизма си тя въодушевява и почитателите си да одобряват и харесват телата си.
 Лизо и следващият апел на певицата с ексцентрични размери в обществените мрежи
Какво провокира възмущението на Лизо

Певицата избухна в обществените мрежи

Пред Us Weekly през септември 2019 година певицата разкрива, че да се научи да се обича такава, каквато е, е пристигнало с времето. " Наистина не ми бяха дадени опциите или привилегиите да се усещам като секс знак, до момента в който растях. Бях дебело черно момиче в Хюстън и не се виждах в списанията. Помислих си: " Искам да бъда секс знак! " Казах си това, когато бях на към 22, 23 ", споделя тя.

Тогава Лизо стартира да се възприема като сексапилна и красива. За да се почувства в действителност такава обаче, поставя старания и в последствие разбира, че уязвимостта, която демонстрира, когато е гола, е най-голямата ѝ мощ.

По-рано този месец пък във видео в TikTok певицата изяснява, че не се пробва да избяга от облика си на дунда и приема обстоятелството, че е тежка. И държи да го показа с почитателите си, тъй като знае, че измежду тях има хора, които имат потребност от поддръжка.

С един от последните си постове, този път в Instagram, Лизо още веднъж демонстрира какъв брой уверена се чувства в тялото си, с няколко фотоси по бански. " Дойде ли сезонът на банските? ", написа 35-годишната певица, чието същинско име е Мелиса Джеферсън.

На фрагментите я виждаме да театралничи по розов половинки бански, който е съчетала със саронг в коралово и перлени огърлици и гривни с мъниста.

Публикацията на Лизо явно е въодушевила почитателите ѝ, като някои от тях споделиха в мненията, че също ще заложат на половинки бански за лятото. Друг почитател пък написа: " Щом Лизо споделя, че е сезонът на банските, значи към този момент е сезонът на банските. "
 Лизо, концертът ѝ във Вашингтон и изненадващото ѝ осъществяване на флейта
Лизо не стопира с провокациите

Изумителното осъществяване на певицата

И ние усещаме, че летните страсти са все по-близо и нямаме подозрение, че звездите занапред следва да залеят обществените си мрежи със секси плажни фрагменти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР