Откакто Илон Мъск стана шеф на Twitter много неща започнаха

...
Откакто Илон Мъск стана шеф на Twitter много неща започнаха
Коментари Харесай

Предателството на Амбър Хърд

Откакто Илон Мъск стана началник на Twitter доста неща започнаха да се трансформират. По-различно е даже и това, че звезди към този момент изтриха профилите си в обществената мрежа.
 Илон Мъск, Стивън Кинг, покупката и измененията в Twitter и кое ядоса писателя
Илон Мъск против Краля на ужаса

Промените в Twitter ядосаха Стивън Кинг

Всъщност дано първо стартираме оттова, че общото сред Илон Мъск и Амбърд Хърд е, че двамата се срещаха в предишното. Още през 2017 година обаче те се разделиха, като съгласно източници връзката им по този начин и не се трансформира в сантиментална.

Година след раздялата актрисата показа в изявление за The Hollywood Reporter, че с Мъск са имали " красива връзка ", а в този момент са запазили " прелестно другарство ". Според други източници обаче връзките на Амбърд Хърд с новия притежател на Twitter не са били съществени, защото с него тя просто се е опитвала да запълни празнота, която е чувствала след раздялата си с Джони Деп.
 Снимка 578335

Припомняме, че през юни завърши делото за клюка сред Амбърд Хърд и Джони Деп. Печеливш от него излезе артистът. Той получи повече от 10 милиона $ обезщетение, до момента в който Хърд завоюва един от трите си насрещни желае за клюка и получи два милиона $ обезщетение. Сега обаче и двамата апелират присъдите.

Дни преди присъдата Илон Мъск написа в Twitter, че се надява двамата да продължат напред. Според милиардера и Амбърд Хърд, и Джони Деп са невероятни хора по своему.
 Снимка 592763

И до момента в който правосъдната сага сред двамата артисти очевидно не е завършила напълно дефинитивно, то от всичко казано дотук оставаме с усещането, че най-малко новият притежател на Twitter и актрисата са в положителни връзки.

Да, но май не. И това, което кара мнозина да се съмняват е фактът, че откогато Мъск е отпред на Twitter, профилът на Амбър Хърд в обществената мрежа е липсващ, написа People. За @realamberheard написа, че " този акаунт не съществува ".
 Амбър Хърд, Костиц, Майорка и в Испания ли се е преместила да живее актрисата
Тайният живот на Амбър Хърд

Къде живее сега актрисата

Актрисата обаче към момента има профил в Instagram с 5.3 милиона почитатели, като последният ѝ пост е от 1 юни - изказване, оповестено след присъдата по делото с Джони Деп за клюка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР