Откакто е с бизнесмена Любомир Захаринов, Анелия е променена до

...
Откакто е с бизнесмена Любомир Захаринов, Анелия е променена до
Коментари Харесай

Анелия разкри пикантни тайни за мъжа си

Откакто е с предприемача Любомир Захаринов, Анелия е изменена до неразбираемост. Фолкпевицата, която другояче дълги години не можеше да откри благополучие в персоналния си живот след серия от разочарования, този път реши, като в никакъв случай, да разкрие много пикантни секрети от фамилния живот.

Изпълнителката призна каква стопанка е и за какво от време на време не е належащо да се престарава в кухнята, макар известните поговорки за храната и стомаха на мъжа.

" Обичам да ми е красива масата, да е вкусна храната и да сготвям с обич за мъжа ми. Мисля, че се оправям добре, само че за мен правилото е да систематизирам силата си по този начин, че да не се уморявам. Ако съм изморена не върша вечеря и избирам да поръчвам ", показа Анелия в тв изявление за " На кафе ".

Фолкдивата показа и кои са главните критерии за една жена, която би трябвало да се оправя с семейството. И от думите й несъмнено излиза наяве какво се случва в дома им.

" Аз съм от тези които считат, че е значимо предписание една жена да има всичките сили. На стопанка, на момиченце, на държанка и на кралица ", безапелационна е певицата.

 undefined

" Важно е да уравновесявам всички тези сили с цел да бъда обичаната жена и да върша нещата на драго сърце. Изтощавам се от задължения и не съм съвършена на всички места. Основен приоритет ми е да отстранявам нужната сила за мъжа ми, за фамилията и за децата ", не пропусна да означи още Анелия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР