Отиваме в столицата на модата в Милано за сезон 2024/2025

...
Отиваме в столицата на модата в Милано за сезон 2024/2025
Коментари Харесай

Черно, дантела, пера, точки - изумителното модно шоу на Dolce & Gabbana

Отиваме в столицата на модата в Милано за сезон 2024/2025 с Dolce & Gabbana. Една сбирка, която освен впечатлява, само че и въодушевява. Едно пътуване през черното, златото и облечените в дантела страсти, което води дамата в ново измерение на страст и жанр. С убеденост и изисканост, " Tuxedo " на Dolce & Gabbana показва ново измерение на достоверното " аз " на дамата, където завладяващо взаимоотношение на емблематични цветове и точно съобразени кройки сплотяват сбирката в изящна хармония на женската хармония.

На шоуто на Dolce & Gabbana в миланската Седмица на модата, супермоделът Наоми Кембъл внесе невероятна прелест и жанр, представяйки извънредно поразително черно облекло от сбирката " Tuxedo ". Нейният визия е знак на грациозност и храброст, съчетавайки дантелено бюстие и увиваща се пола от копринен шифон. Допълнително беше добавена изтънчена доза разкош със сатенени ръкавици, обувки с панделка и шапка с мрежест воал.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

 

Нека тази сезонна сбирка от Dolce & Gabbana ви въодушеви да изразите своята уникалност, да се почувствате мощни и красиви, и да изживеете модата като изкуство, което отразява вашата лична история и жанр. 

Вижте в галерията най-впечатляващите тоалети от сбирката. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР