Отиваме с нагласата да направим една хубава подготовка, за да

...
Отиваме с нагласата да направим една хубава подготовка, за да
Коментари Харесай

Реян Даскалов: Очаквам да продължим напред в Европа

„ Отиваме с настройката да създадем една хубава подготовка, с цел да сме подготвени за формалните мачове. “

Това сподели бранителят Реян Даскалов преди заминаването на ЦСКА 1948 за Словения, където ще се организира летният лагер на отбора. Бранителят  показа своите упования за подготовката на отбора и идните мачове с румънския ФКСБ в квалификациите на Лигата на конференциите.

„ Имаме много мощни съперници в другарските срещи и се надявам да реализираме положителни резултати. Но най-много да се подготвим добре за първия ни формален мач. Успяхме да си починем. Само националите имаха по-малка отмора. Настроението в съблекалнята е положително и считам, че ще става още по-добре. Приобщаването е по-дългосрочен развой, само че момчетата са доста готини. Ние създадохме конюнктура да могат да са приспособяват по-бързо и да оказват помощ на тима ", сподели той и бе помолен да показа упованията си за присъединяване в евротурнирите.

„ Нищо друго с изключение на продължение напред. Чакат ни сложни мачове. Тежък противник, добър тим, само че мисля, че ние не отстъпваме по нито един индикатор. Все отново това е футбол и всеки има неговите действителни шансове да продължи напред. Конкретна цел за групите на Лигата на конференциите нямаме, само че играем мач за мач и се надявам да успеем. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР