Отговорът на предложението на вицепремиера Валери Симеонов не закъсня. Медии,

...
Отговорът на предложението на вицепремиера Валери Симеонов не закъсня. Медии,
Коментари Харесай

Яростно баламосване в защита на рекламата и продажбата на талончета

Отговорът на предлагането на вицепремиера Валери Симеонов не закъсня. Медии, Националната лотария, едрият бизнес и футболния съюз започнаха офанзива по сигнал против ограничението на рекламата и лотарийните билети със закон. Припомняме, че Патриоти внесоха в деловодството на на Народното събрание законопроект за промени в Закона за хазарта. Проектът планува мощно ограничение на директната и непряка реклама на хазартни игри. Симеонов желае да бъде неразрешено оповестяването на печелившите лица и на размера на техните облаги. Предложението планува още лотарийни билети да не могат да се продават на всички места, а единствено в лицензирани пунктове, казина и игрални зали. Това предложение бе подсилен в това си предложение от двете огромни партии- ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Лицето на " Национална
лотария " артистът Захари Бахаров се пусна във видео, в което със зъби и нокти пази сегашните правила за хазарта. " Определени хора настояват, че по света билети се продават единствено в пунктове, казина и игрални зали. Пълна неистина. В над 148 страни, в това число Съединени американски щати, Англия, Италия и Испания, билети се продават свободно. Рекламата била неразрешена в множеството страни в Европа. Не е правилно. Рекламата е позволена в 23 страни в Европейски Съюз. Само в България нямало Данък добавена стойност на лотарията. Няма такова нещо, в целия Европейски Съюз от 2006-та хазартът е освободен от Данък добавена стойност ", споделя във видеото Бахаров и акцентира, че лотарията е раздала над 1 милиарда и 250 млн лв. в облаги.

В апела си към хората във видеото спецовете от " Национална
лотария " играят на тънката струна на българина и баламосват с приказки за налично развлечение и бърза облага. Агитират за подписи в национална подписка против предлаганите промени за раклама и продажба на талончета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР