Отделете малко време, за да си припомните вашите желания и

...
Отделете малко време, за да си припомните вашите желания и
Коментари Харесай

Везните трудно ще прикриват емоциите си, Рибите да не се борят с вятърни мелници

Отделете малко време, с цел да си припомните вашите стремежи и фантазии. Енергията на деня ще бъде интензивна, а интуицията би трябвало да е преди всичко.

Овен – Днес в следобедните часове ще имате опция да реализирате нещо, само че всичко зависи от метода, по който започнете. Бъдете подготвени да изслушате другите, преди да вземете дефинитивно решение.

Телец – Въпреки че нормално не обичате измененията, през днешния ден ще видите нови благоприятни условия в тях и сте подготвени да положите спомагателни старания, с цел да се адаптирате. Ако сте необвързани, кой ви повтаря, че не можете да извършите първата крачка? Но се придържайте към правилата си.

Близнаци – Ако работите, концентрирайте се, с цел да не пропуснете някоя значима детайлност. Следобед излезте и общувайте с хора, които не виждате постоянно. Внимавайте на кого се доверявате, тъй като някой може да ви разочарова.

 дневен хороскоп

Рак – Ако някой ви помоли да му извършите услуга или началниците ви наложат нови отговорности, за които не сте сигурни или за които нямате време, помислете добре дали да приемете. Отхвърлете всичко, което не се вписва във вашата картина за близко бъдеще.

Лъв – Ще усетите по какъв начин силата на планетата Марс влияе на любовта ви и връща изгубената пристрастеност. Насладете се на днешните астрологични въздействия, които балансират и най-сложните страсти. Промяна в проектите.

Дева – Много неща през днешния ден ще витаят във въздуха, тъй че ще ви бъде мъчно. Дистанцирайте се по опция от всичко, с цел да завършите първо започнатото, едвам тогава преминете върху нещо друго. Личните връзки могат да бъдат сложени под въпрос.

 дневен хороскоп

Везни – Ще ви е мъчно да прикривате страстите си, тъй че някои неща могат доста елементарно да излязат на повърхността и да основат персонални проблеми. Търпението ви ще бъде подложено на тестване през целия ден от хората, с които сте най-тясно свързани както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Скорпион – Днес ще почувствате особена сензитивност и всепроникваща потиснатост. Изпитвате мощна потребност от усамотение. Може инстинктивно да почувствате предпочитание да се изолирате от проблемите си и възприятията на другите.

Стрелец – Животът ще ви даде опция да реализирате фантазия през днешния ден. Ще се чувствате късметлии и сърцето ви постоянно ще се усеща щастливо. Венера ще донесе доста прекрасен подарък за всички двойки, тъй че се пробвайте да се възползвате оптимално от деня.

 дневен хороскоп

Козирог – За вас, които сте обвързани, денят крие моменти на наслада, които ще ви накарат да се почувствате изпълнени с обич и обвързаност към колегата си. Необвързаните ще изпитват мощна потребност за обич, само че при тези условия, които доминират към вас, това ще е мъчно. Не се депресирайте и не се затваряйте в себе си, тъй като постоянно има някой, който да ви очарова.

Водолей – Нещата в любовния ви живот могат да вървят по-добре, в случай че деянията повече интерес към колегата си и се опитате да се сближите с него. Ако сте необвързани, подхождайте внимателно към човек, който ви притегля от работното място, само че първо вижте дали възприятията са взаимни.

Риби – Преди да предприемете нещо и в случай че желаете да избегнете неприятности, помислете дали си коства да се борите с вятърни мелници. Имайте поради, че някои решения би трябвало да вземете сами и внимавайте някой доброжелателен човек да не ви поведе в неверната посока.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР