Отдавна разгадах собствения си механизъм за избор на подаръци. Може

...
Отдавна разгадах собствения си механизъм за избор на подаръци. Може
Коментари Харесай

Коледните подаръци, с които спестявате пари, но не и качество

Отдавна разгадах личния си механизъм за избор на дарове. Може да е малко себелюбив, само че най-малко сигурно има персонално отношение. Просто е – правя подарък единствено това, което бих се радвала да получа аз самата. 

Другата хитрост, посредством която напълно понижавам предпразничния стрес, е, че диря специфични подаръчни комплекти. Винаги са ми изглеждали по-тържествени, а и по-добрите марки и производители постоянно влагат в тях детайли на изненада и обилие, като в това време се икономисва от общата цена на продуктите.

Имам и трета тактичност – предпочитам " тематика " на тазгодишните дарове и предпочитам за всички мои близки сходни неща, само че персонализирани по отношение на възраст, пол, ползи. Имало е години, когато за Коледа всички, които обичам, са получавали книги. Миналата година им подарих бижута. Тази ще ги даря с хубост и здраве!

Споделям с вас какво ме накара да се усещам същинска Снежанка и ми донесе успокоение, че даже през проблематичната 2020 година аз ще съм подготвена авансово с подаръците за всички. А даже и ще спестя! И всичко това е с помощта на Klorane – френската компания, която създава контролирана дермокозметика на базата на грижливо селектирани растителни съставки. 

Този път те са се погрижили да подберат най-успешните си артикули, да ги комбинират в красиви опаковки и да ни ги предложат предпразнично с отстъпка в цената.

Предварителното ми систематизиране отреди майка ми да получи комплект за грижа за и с органично масло от купуасу. 



Той включва подхранващ и възстановяващ шампоан, който има 83% съставки с естествен генезис, и интензивно подхранващ душ крем с биоразградима формула. 

Органичното масло от амазонско купуасу подхранва надълбоко и възвръща косата. След използването му тя е укрепена и лесна за оформяне, с дългогодишен искра и мекост. Перфектен е за усмиряване на чуплива, къдрава или непокорна коса. Леката текстура на душ крема без сапун пък оказва помощ за нежно разчистване и поддържане сухата кожа. Аромата е магически – цвят от купуасу с успокояващи нотки на плод от купуасу, фрезия и памуково мляко.

Семейството на брат ми ще получи специфичния комплект за.



Подаръчната кутия включва шампоан и балсам за честа приложимост от цялото семейство, стига членовете в него да са над 3-годишна възраст. 

Подходящ за всички видове коса, този шампоан омекотява, пази и спомага разресването, като резервира естествения баланс на скалпа и косменото стебло. Дерматологично тестван е и има висока педиатрична приемливост, точно по тази причина е задоволително внимателен даже при приложимост от деца. Балсамът пък резервира естествения баланс на скалпа и е подобаващ при всеки вид коса. Благодарение на омекотяващото и разплитащо деяние, този гальовен артикул с флуидна кадифена текстура запазва естественото равновесие на косата, като ѝ придава хубост и изключителна мекост.

Тъй като ще гостувам на фамилии с деца, веселя се че от Klorane имат предложение и за.



Нежен почистващ гел и успокоителен крем – да, това са задължителни артикули за всяко бебе, а още по-хубаво за всички и изключително за самите бебета е, че в подаръчния комплект е включено и великолепно плюшено зайче. 

Почистващият крем е основан въз основата на успокоителен невен – цветове от органично земеделие. Подходящ е за кърмачета и бебета и се употребява за коса и тяло. Най-малките ще бъдат признателни на формулата " без сълзи ". Хидратиращият крем доближава съвсем невероятните 97% натурална формула. Подходящ е за естествена и склонна към изсушаване кожа и е тестван под педиатричен надзор.

За по-големите деца също е помислено. А какъв е главният проблем при тях? Че не желаят или не могат да се срешат.!



Серията Junior шампоан и спрей за разресване е нещо, за което би трябвало да се приказва по-често. Подходящи са на деца над 3-годишна възраст. Шампоанът е изработен с органически овес и има мирис на праскова. Неговата биоразградима формула е обогатена с подхранващи и подпомагащи разплитането съставки. Нежно почиства, дейно разплита, оставя косата мека и сияйна, без въобще да нервира очите. Спреят има 92% съставки с естествен генезис. Направен е въз основата на акациев мед и се бори със заплитанията, без да има потребност от изплакване след използването му.

Следващи в листата са околните приятелки. Най-заслужилите от тях ще получат комплекта за плюс обичаното ни органично масло от амазонско купуасу.



Тези потвърдили се с времето и използването артикули са идеални за всеки вид кожа. Подхранващите кожата душ гел и тоалетно мляко с лист от смокиня и органично масло от амазонско купуасу се допълват отлично за една приключена грижа за тялото. Душ гелът има биоразградима формула. Той нежно почиства всеки вид кожа, без да изсушава, тъй като не съдържа сапун. Незабравим е ароматът му на лист от смокиня с освежаващи нотки на бял чай и фрезия. Млякото за тяло има 96% натурална и ултра лека формула, която бързо прониква в кожата, без да оставя лепкаво чувство и доставя за 24-часово хидратиращо деяние.

 

С поддръжката на Klorane

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР