Отдавна е известно, че принц Хари е в процес на

...
Отдавна е известно, че принц Хари е в процес на
Коментари Харесай

Хари пише книга, която ще преобърне живота на всички в кралското семейство

Отдавна е известно, че принц Хари е в развой на писане на книга за живота му в кралското семейство и след "Мегзит ". Изглежда, че херцогът на Съсекс е завършил с креативната част и към този момент е планувано по кое време тъкмо ще излезе книгата му. А датата е повече от алегорична.

Очаква се записките да излязат от щемпел в Съединени американски щати до края на годината, като се чака те да бъдат показани по коледните празници. Самият Хари споделя, че книгата е доста персонална и сърдечна изповед, а мнозина са разтревожени, че тя ще провокира нов гърмеж в кралското семейство.

 принц хари

Вече знаем, че преобладаващият сюжет в записките е обвързван с починалата майка на Хари - принцеса Даяна, която си отиде без време в злополука. Принцът се е отдал напълно на това какво се е случило с нея в последните часове от живота ѝ. Той бил извънредно фокусиран върху следствието и даже негови подчинени са издирвали информация за съдбовната автомобилна злополука.

 меган маркъл, принц хари

Следващата застъпена тематика е тъгата, която Хари изпитва след нощта на случая и която постоянно ще изпитва от неналичието на майка си. Известно е, че дълги години принцът се бореше тъгата посредством алкохол и наркотични субстанции, само че откакто среща актуалната си брачна половинка Меган Маркъл, тя съумява да го върне "в правия път ". Издателите на книгата авансово декларират, че този път Хари няма да бъде сериозен към Елизабет Втора, а също по този начин и че тя била единственият член от семейството, на който той споделил за желанието си да напише книга.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР