Отчет от всеки министър за свършеното в неговата сфера от

...
Отчет от всеки министър за свършеното в неговата сфера от
Коментари Харесай

Донев поиска отчет от министрите и видя края на мандата на кабинета

Отчет от всеки министър за свършеното в неговата сфера от август до момента с акцент върху решенията, които са се отразили позитивно на хората в България. Това изиска министър председателят Гълъб Донев при започване на съвещанието на Министерски съвет през днешния ден .

По думите му " докладът би трябвало да бъде свестен даже от 6-годишно дете ".

Гълъб Донев разяснява, че когато са стъпили в служба - не са очаквали, че януари 2023 година още ще са с мандат на краткотрайна власт. " Вторият мандат е в ход, краят на нашия мандат наближава, през цялото време работим и решаваме проблемите на хората и съблюдаваме правилата на положителното ръководство, неприкритост, отечетност са нашите критерии ", уточни той.

Преди настояването си министър председателят насочи новогодишно благопожелание към кабинета за мир поради войната в Украйна и за здраве поради пандемията от ковид.

" Новата година е време, най-ценният подарък, който можем да получим и би трябвало да го осмислим с избора си да бъдем положителни хора ", разяснява Донев. Той се спря на разликите, разграничителните линии и общата ни орис и време като народ.

Премиерът пожелава на всички " за общото ни богатство като народ да ни водят справедливите решения, на институциите и персоналният ни избор да постъпваме заслужено, повече естетика и публични и персонални връзки ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР