Отборите на Залцбург и Милан завършиха при 1:1 в първия

...
Отборите на Залцбург и Милан завършиха при 1:1 в първия
Коментари Харесай

Греда в добавеното време на мача лиши Милан от трите точки срещу Залцбург

Отборите на Залцбург и Милан приключиха при 1:1 в първия си мач от груповата фаза на Шампионска лига. Ноа Окафор се разписа за домакините в 28-та минута, а Алексис Салемакерс донесе равенството в 40-та минута.

Сблъсъкът бе от Група E, в която Динамо Загреб направи първата огромна изненада като победи тима на Челси с 1:0 по-рано вечерта.

Милан стартира мощно мача, като в 8-та минута Оливие Жиру бе покрай това да означи. Французинът не отигра по-най положителния метод ситуацията, а удара му се озова в ръцете на Филип Кьон.

Домакините имаха своите шансове в 16-та минута, като първо Ноа Окафор изпрати рисково центриране в наказателното, топката обаче бе изчистена от бранител на италианския първенец. Последва корнер, от който Мик Менян едвам не се разписа, откакто стреля с глава.

Залцбург трябваше да почакат до 28-та минута, когато Ноа Окафор се разписа, след асистенция на Фернандо. Швейцарецът прати топката във вратата - 1:0.

28' JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
OKAAAAAFORRRR!!!!

WIR FÜÜÜHREN!
________
ℹ️ 1-0
— FC Red Bull Salzburg (@RedBullSalzburg)
Отговорът на Милан не се забави. Рафаел Леао свърши превъзходна работа, в 40-та минута, в организирането на атката, а точно той най-после центрира топката към Алексис Салемакерс, който преодоля вратаря и върна равенството в мача - 1:1.

⏱️ 40'
GOOOAAAAL!!! Saelemaekers levels it up with a cool finish
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР