Отборите на ЦСКА-София, Шампион и Академия за футболно развитие (АФР)

...
Отборите на ЦСКА-София, Шампион и Академия за футболно развитие (АФР)
Коментари Харесай

Над 350 деца участваха в традиционния коледен турнир на ЗС на БФС-София

Отборите на ЦСКА-София, Шампион и Академия за футболно развиване (АФР) завоюваха златните медали в трите групи на обичайния коледен шампионат, проведен от Зоналния съвет на БФС-София. Надпреварата се организира при отлична организация, ужасно въодушевление и незабравими страсти за децата, родени през 2016 година, в зала „ ДИТ “ в Драгалевци през последните 3 дни. Над 350 гении от 24 тима си оспорваха призовите места, а без значение от своето класиране, всички участници бяха зарадвани с медали и коледни изненади.

До финала в Първа група доближиха ЦСКА-София и Левски, като успеха отиде при младите „ армейци “ (4:0), а в разногласието за третото място Национал надви над Септември с атрактивното 7:4.

В Група II конфликтът за първото място опълчи отборите на Шампион и Ултраспорт Академия, а дуелът приключи с трагичен триумф на гениите от Шампион с 3:2. Бронзовите медали пък бяха заслужени от София Спорт, който в не по-малко оспорван мач завоюваха против Барокко след 2:2 и 5:4 при осъществяванията на дузпи.

В последната група АФР победи с 1:0 Спорт за всички във финала, а в дуела за третата позиция Академия се наложи с 4:0 над Вива.

Всички призьори (от 1-во до 4-то място) получиха купи, а оценките бяха връчени от ръководителя на Зоналния съвет на БФС-София Антони Здравков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР