Отборите на Сакраменто Кингс и Голдън Стейт Уориърс ще излъчат

...
Отборите на Сакраменто Кингс и Голдън Стейт Уориърс ще излъчат
Коментари Харесай

Сакраменто развали плановете на шампионите и изпрати серията в седми мач

Отборите на Сакраменто Кингс и Голдън Стейт Уориърс ще излъчат спечелилия от своята четвъртфиналната серия в съдбоносен седми мач. Тази нощ " кралете " съумяха да се спасят от елиминация, откакто съкрушиха първенците със 118:99 (23:25, 35:26, 32:29, 28:19) в шестия мач, извършен в " Чейс Сентър " в Сан Франциско. 

По този метод момчетата на Майк Браун си извоюваха опцията да отстранят първенеца за предишния сезон на следващия ден вечер от 22:30 българско време пред своите почитатели, защото тимът разполага с домакинското преимущество в серията, която към този момент е с общ резултат 3-3 победи. 

След равностойното начало на дуела и няколкото замени на водачеството, Сакраменто нанесе първия по-сериозен удар в мача в средата на втората четвърт, когато излезе напред с 10 точки при 55:45. " Кралете " резервираха задатъка си до края на първото полувреме, а по-късно съумяха да отхвърлен всеки опит на Уориърс за съкращаване на дистанцията. 

Отличните изяви на Ди`Аарън Фокс и Малик Монк започнаха да пречупват " воините ", като с помощта на тях Сакраменто поддържаше своя задатък от десетина точки при започване на последния интервал при 102:91. До края на срещата Голдън Стейт не съумя да се върне в дуела и Кингс справедливо победиха с успеха. 

Малик Монк изригна с 28 точки и 7 битки за Сакраменто от пейката. Ди`Аарън Фокс добави още 26 точки и 11 асистенции, Кийгън Мъри способства с 15 точки и 12 овладени топки, а Кевин Хъртър и Трей Лайлс означиха по 12 точки. 

Стеф Къри бе най-резултатен за Уориърс с 29 точки и 5 асистенции. Клей Томпсън наниза 22 точки, а Андрю Уигинс завърши с 13 точки и 7 битки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР