Отборите на Манчестър Юнайтед и Колчестър изграят при резултат 0:0

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Колчестър изграят при резултат 0:0
Коментари Харесай

Ман Юнайтед - Колчестър - 0:0 на почивката

Отборите на Манчестър Юнайтед и Колчестър изграят при резултат 0:0 в последния 1/4-финал от шампионата за Купата на Лигата.

Възпитаниците на Джон Макгриъл към този момент взеха 2 скалпа от Висшата лига – тези на Кристъл Палас и Тотнъм, надлежно във втория и третия кръг на шампионата.

„ Червените дяволи “ от своя страна са непобедени в последните 5 мача във всички шампионати, а довечера ще е отлична опция да се приближат с крачка по-близо до разногласието за трофея на Уембли.

Още в първата минута Люк Шоу напредна отляво и завоюва корнер, само че защитата се оправи.

2 минути по-късно Маркъс Рашфорд напредна по левия фланг и момент преди да влезе в наказателното поле бе фаулиран. При последвалото осъществяване на англичанина топката мина вдясно от вратата.

В шестата минута Ашли Йънг центрира от дясното крило, само че вратарят мазета топката.

Секунди по-късно още веднъж Рашфорд завоюва нарушаване за домакините. Изпълнението му в началото бе уловено от Геркен, само че след това изпусна топката, само че единствено за секунди преди още веднъж да я улови.

В 13-ата минута за прощален път Рашфорд получи късмет за изстрел, само че опитът му мина малко над вратата.

3 минути по-късно Грийнууд завоюва ъглов удар. След последвалия корнер защитата на гостите почисти след къса бъркотия.

В 18-ата минута Рашфорд опита центриране от девия фланг, топката рикошира в защитник и промени траекторията си, само че Геркен въпреки всичко съумя да реагира.

В 27-ата минута Перейра опита извеждащо подаване за Марсиал зад отбраната, само че французинът бе в състояние на засада.

В 35-ата минута Андреас Перейра получи топката на към 20-25 метра пред вратата и насочи удар, само че над вратата.

В 42-ата минута Рашфорд получи с тил към вратата в наказателното поле и опита пас с пета към Марсиал, чийто удар обаче бе блокиран и топката излезе в корнер. От него не последва нищо забавно и защитата на Колчестър се размина с заплахата.

На идната минута гостите стигнаха до първия си ъглов удар. След късо осъществяване Хариът получи топката и стреля, само че настрана от лявата греда на Ромеро.

В продължението на първата част Антони Марсиал опитва изстрел от далечна отдалеченост, само че коженото кълбо мина агонизиращо близо над горната греда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР