Отборите на Канзас Чийфс и Сан Франциско Фортинайнърс ще се

...
Отборите на Канзас Чийфс и Сан Франциско Фортинайнърс ще се
Коментари Харесай

Канзас Чийфс и Сан Франциско Фортинайнърс ще си оспорват Супербоул

Отборите на Канзас Чийфс и Сан Франциско Фортинайнърс ще се изправят един против различен в Супербоул LVIII на 11 февруари, откакто записаха победи във финалите на двете дивизии.


Тази нощ защитаващите купата си от предходната година Чийфс победиха тима с най-хубав актив в постоянния сезон в Националната футболна лига - Балтимор Рейвънс. Куотърбекът Патрик Махоумс и неговите съотборници демонстрираха класата си, с цел да се наложат със 17:10 като посетители и да се класират за четвъртия си Супербоул в последните пет години. На трибуните в Мериленд още веднъж бе американската певица Тейлър Суифт, която има връзка с играча на Чийфс Травис Келс.

В другата дивизия Фортинайнърс сложиха завършек на приказния поход на Детройт Лайънс с победа с 34:31. Така Чийфс и Фортинайнърс ще се срещнат в Супербоул за повторно в границите на няколко години, откакто през 2020 година Канзас Сити надделя своя противник с 31:20.

58-то издание на Супербоул ще се организира на 11 февруари на " Алиджиънт Стейдиъм " в Парадайс, Невада. Изпълнител на почивката на мача ще бъде американският рапър Ъшър. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР