Отборите на Барселона и Еспаньол се изправят в каталунското дерби

...
Отборите на Барселона и Еспаньол се изправят в каталунското дерби
Коментари Харесай

Съставите на Барселона и Еспаньол, Левандовски е титуляр

Отборите на Барселона и Еспаньол се изправят в каталунското дерби от 15-ия кръг на испанското състезание. Срещата на “Камп Ноу ” стартира в 15:00 часа.

Това е първи дуел и за двата отбора след паузата за Световното състезание. Домакините не престават да се борят с Реал Мадрид на върха, като даже при тъждество ще си върнат лидерската позиция. В същото време Еспаньол е в рецесия и няма победа в последните си пет мача в Ла Лига, поради което е на крачка от изпадащите.

Роберт Левандовски стартира от първата минута за Барса, откакто през вчерашния ден стана ясно, че действието на наказването му за получения червен картон в предходния дуел на отбора краткотрайно е спряно от Централния състезателен съд в Мадрид. Треньорът Чави Ернандес се двоумеше дали да заложи на поляка от началото, откакто подготовката на отбора беше за дуел без негово присъединяване. В същото време наставникът е оставил на пейката капитана Серхио Бускетс, както и игралите край в Катар Усман Дембеле и Жул Кунде. Очаква се отново Маркос Алонсо да работи като централен защитник.

В състава на Еспаньол титуляр е някогашният нападател на противника Мартин Брейтуейт.

Съставите: 
Барселона: Тер Стеген, Роберто, Кристенсен, Алонсо, Алба, Де Йонг, Гави, Педри, Рафиня,Фати, Левандовски 
Еспаньол: Фернандес, Хил, Калеро, Кабрера, Гомес, Оливан, Соуса, Дардер, Меламед, Брейтует, Хоселу
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР