Отборът с най-лоши показатели от началото на сезона в Националната

...
Отборът с най-лоши показатели от началото на сезона в Националната
Коментари Харесай

Детройт изненада Оклахома в НБА, Орландо Меджик надви Финикс у дома

Отборът с най-лоши индикатори от началото на сезона в Националната баскетболна асоциация (НБА) Детройт Пистънс сервира изненадата и надигра със 120:104 като хазаин водача в Западната конференция Оклахома Сити Тъндър в среща от постоянния сезон.

Двубоят стартира предстоящо с преимущество за гостите, които в хода на първата четвърт на няколко пъти бяха доста покрай това да се откъснат с двуцифрен задатък, само че Пистънс съумяха да се задържат близо в резултата и в идващите три елементи изцяло направляваха протичащото се на паркета.

До почивката домакините стигнаха до цялостен поврат, с цел да поведат със 70:61, а след подновяването на играта продължиха да усилват разликата си, която в един миг доближи 19 точки при 117:98.

За спечелилите Джейлън Дюрън приключи с " дабъл-дабъл " - 22 точки и 21 битки, до момента в който за Оклахома Шей Гилджъс-Александър завърши с 31 пункта.

В подреждането Детройт Пистънс остава на дъното в Източната конференция, а " гръмотевиците " остават отпред на Изток с индикатори 32-14.



В друга среща от миналата нощ Орландо Меджик нанесе втора поредна загуба на Финикс Сънс, побеждавайки го вкъщи със 113:98.

След равностойно първо полувреме, в което двата отбора си поделиха по една четвърт, почивката пристигна при задатък от 56:51 в интерес на " слънцата ". В хода на третата четвърт Сънс направиха опит да се откъснат в резултата, само че баскетболистите на Орландо не позволиха това да се случи и по-късно в заключителните 12 минути преобладаваха изцяло на паркета, с цел да стигнат до крайния триумф, с който те взеха реванш за провалянето от Финикс точно на Нова година.

Паоло Банкеро бе над всички за спечелилите със своите 26 точки, до момента в който от другата страна Девин Букър вкара 44 за гостите, само че даже това не оказа помощ на състава, воден от Франк Вогeл, да избегне поражениетп.

С успеха Орландо Меджик се изкачи до 7-ото място в Източната конференция с баланс 24-22, до момента в който Финикс Сънс са на същата позиция на Запад с индикатори 26:20.

Ето ги и всички останали резултати от миналата нощ в НБА:

Индиана Пейсърс - емфис Гризлис 116:110

Атланта Хоукс - Торонто Раптърс 126:125

Портланд Трейл Блейзърс - Чикаго Булс 96:104



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР