Отборът на Ювентус обмисля раздяла с полузащитника Уестън МакКени, съобщава

...
Отборът на Ювентус обмисля раздяла с полузащитника Уестън МакКени, съобщава
Коментари Харесай

Ювентус разкарва още един халф, вече е избрал и заместника му

Отборът на Ювентус обмисля разлъка с полузащитника Уестън МакКени, оповестява „ Gazzetta dello Sport “. Американецът се показа много мощно през предишния сезон с екипа на „ биаконерите “, когато бе в клуба чартърен от Шалке 04. С положителните си изяви той убеди управлението да го притегли за непрекъснато против 20,5 милиона евро.

След завръщането на Масимилиано Алегри отпред на клуба обаче МакКени загуби титулярното си място, а когато получава шансове за изява, не съумява да покаже най-хубавото на което е кадърен. Той е записал 7 мача през акцията досега, в много от тях обаче влиза като промяна и досега няма маркиран гол.

В последните седмици интензивно се приказва за интерес към МакКени от няколко тима от Англия. Той е наблюдаван от Арсенал, Тотнъм и Уест Хем. Затова торинци се надяват да получат предложения за него през януари. Цената, която му е сложена, е в района на към 30 милиона евро.

В същото време „ бианконерите “ към този момент имат набелязан заместител на американеца. В клуба са се спрели на младия гений на Монако Орелиан Чуамени. 21-годишният футболист впечатлява с изявите си за „ монегаските “ и към този момент няколко клуба демонстрират интерес към него. Юве ще би трябвало да се приготви за сериозна борба за подписа му, защото той попада в трансферните проекти и на Челси и Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР