Отборът на Янис Адетокумбо победи селекцията на ЛеБрон Джейм със

...
Отборът на Янис Адетокумбо победи селекцията на ЛеБрон Джейм със
Коментари Харесай

Огромно зрелище на NBA All Stars взриви САЩ

Отборът на Янис Адетокумбо победи селекцията на ЛеБрон Джейм със 184:175 в Мача на звездите в НБА. Зрелището сред Изтока и Запада се игра в зала " Вивинт Арена " в Солт Лейк Сити.

За MVP беше определен Джейсън Тейтъм, който означи рекордните в историята на дуела 55 точки. Лидерът на Бостън Селтикс добави към статистиката си 10 битки и 6 асистенции.

Според разпоредбите на мача победител е тимът, който първи направи 182 точки. Деймиън Лилард стреля от тройката, с цел да донесе триумфа на гръцкия национал Янис Адетокумбо и компания. Стартовите сформира бяха избрани по любопитен метод, като двамата капитани - Янис и ЛеБрон, сами избраха съотборниците си на правилото на уличните игри. 38-годишният Джеймс, прочут като Краля, уточни за титуляри в своя отбор Лука Дончич, Джоел Ембийд, Кайри Ървинг и Никола Йокич.

28-годишната звезда на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо пък добави петицата си с Лаури Марканен, Донован Мичъл, Джа Морант и Джейсън Тейтъм.

Гръцкият национал обаче престоя на паркета едвам няколко секунди поради травма в дясната си китка. Адетокумбо откри резултата със забивка, след което излезе от игра. ЛеБрон пък получи контузия при опит за чадър в края на първото полувреме и приключи с едвам 13 точки. Краля игра за 19-ти път в Мача на звездите.

За тима на Адетокумбо с 40 точки блесна Донован Мичъл. Най-резултатни за Запада бяха Джейлън Браун с 35 точки и Кайри Ървинг с 32.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР