Отборът на ЦСКА поздрави своите футболисти, които бяха наградени в

...
Отборът на ЦСКА поздрави своите футболисти, които бяха наградени в
Коментари Харесай

ЦСКА поздрави своите победители, не подмина и Стамен Белчев

Отборът на ЦСКА поздрави своите футболисти, които бяха наградени в анкетата „ Футболист на годината “. Трима играчи на „ алените “ взеха разнообразни призове.

Валентин Антов стана Защитник на годината, Тиаго Родригес – Полузащитник на годината, а нападателят Али Соу завоюва наградата за Най-добър чужденец на годината.

Ето какво написаха „ алените “ на формалния си уебсайт:

Армейци,

довечера се организира 60-ата юбилейна гала по връчване на премиите "Футболист на годината ". За пръв път в историята събитието се организира напълно онлайн, поради пандемията от ковид. Както постоянно футболисти на ЦСКА бяха измежду номинираните в съвсем всички категории, а трима завоюваха призовите места в обособените категории за най-хубав състезател през 2020 година.

Нападателят Али Соу изцяло справедливо бе определен за най-хубав чужденец в Първа лига с цели 41 гласа.

Валентин Антов пък завоюва наградата за най-хубав бранител с 37 гласа. Юношата на ЦСКА благодари на Петър Занев, който също бе от номинираните, както и на всички свои съотборници и треньори в тима. Сподели също по този начин, че против Един Джеко му е било най-трудно на зеления терен през миналата година.

Атакуващият халф на армейците Тиаго Родригез завоюва наградата за най-хубав полузащитник в България. Португалецът, който получи 24 гласа благодари на всички за признанието и разгласи, че е извънредно благополучен от тази премия.

Бившият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев, под чието управление тимът ни се класира за пръв път от 10 години насам в груповата фаза на Лига Европа стана втори в анкетата за треньор на годината.

За Футболист на годината за втори следващ път бе определен Димитър Илиев, който през кариерата си е защитавал алената фланелка. Втори в класацията е отличеният за най-хубав бранител за 2020 година Валентин Антов, който събра 126 точки в журналистическия избор и остана на крачка от върха, само че персонално спортният министър Красен Кралев разгласи, че гении като него са бъдещето на българския футбол.

Честито на всички спечелили и отличени!


function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР