Отборът на ЦСКА (Москва) записа 13-а поредна домакинска победа, след

...
Отборът на ЦСКА (Москва) записа 13-а поредна домакинска победа, след
Коментари Харесай

ЦСКА с нова победа в Евролигата

Отборът на ЦСКА (Москва) записа 13-а поредна домакинска победа, откакто в дуел от V кръг на Евролигата се наложи при семейството си на Жалгирис (Каунас) с 94:91 (22:19; 29:17; 18:26; 25:29).

Над всички в селекцията на „ армейците “ още веднъж беше Нандо Де Коло, който завърши с „ дабъл-дабъл “ – 25 точки и 10 асистенции, Уил Клейбърн добави 26 точки, а Андрей Воронсевич приключи с 14 точки.

Василий Мицич вкара 20 точки за гостите от Литва, а Едгарас Улановас и Паулис Валинскас завършиха надлежно с по 14 и 11 точки.

Първата четвърт мина равностойно, като след нея преднината на домакините бе единствено три точки – 22:19, само че през вторите 10 минути Де Коло и Клейбърн се разиграха и осигуриха двуцифрен задатък на ЦСКА на почивката – 51:36.

Въпреки отрицателния процес, баскетболистите на Жалгирис откриха сили в себе си и съумяха да се върнат в мача през второто полувреме.

В средата на последната четвърт литовците изоставаха единствено с четири точки, само че в оставащото време домакините се развихриха от тройката, което им подсигури и крайния триумф – 94:91.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА (МОСКВА) - ЖАЛГИРИС
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР